Đoković bolji od Federera

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Federera

Novak Đoković trijumfalno je započeo odbranu titule na završnom Mastersu u Londonu, pobedom u prvom kolu grupe „B“ nad Rodžerom Federerom. Đoković je uposle dva sata i 25 minuta igre slavio u tri seta 6:4, 6:7 i 6:1.
Đokovicu je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da ga reši u svoju korist, dok je drugi posle velike borbe pripao >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Švajcarcu posle taj-brejka. U odlučujućem setu potpuna dominacija našeg tenisera, pa je protivnik ponovo morao da mu čestita baš kao i nedavno u polufinalu Mastersa u Parizu.
Ovo je Novaku i Federeru bio 31. međusobni meč, a najbolji srpski teniser je sada prišao na samo pobedu zaostatka – 16:15. Posebno impresivna je statistika od početka 2011. godine – u „O2″ areni Đoković je došao do devete pobede od poslednjih 12 mečeva sa Federerom.
U drugom meču dana Rafael Nadal je savladao zemljaka Davida Ferera sa ubedljivih 6:3, 6:2.
Novak je u sredu slobodan, a u četvrtak će igrati protiv Huana Martina del Potra.
 
Pogledaj vesti o: Federer,   Pariz

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK UZ BANETA: Đoković sa bivšim dečkom Ane Ivanović bodrio Čelsi

Izvor: Kurir, 07.Nov.2013, 09:48

Pauzu između mečeva na završnom Mastersu u Londonu srpski teniser iskoristio da skokne do Stamford bridža i uživo pogleda meč Lige šampiona..LONDON - Najbolji srpski teniser Novak Đoković posmatrao je uživo meč četvrtog kola grupe E Lige šampiona između Čelsija i Šalkea na "Stamford bridžu"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.