NOVAK UZ BANETA: Đoković sa bivšim dečkom Ane Ivanović bodrio Čelsi

Izvor: Kurir, 07.Nov.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK UZ BANETA: Đoković sa bivšim dečkom Ane Ivanović bodrio Čelsi

Pauzu između mečeva na završnom Mastersu u Londonu srpski teniser iskoristio da skokne do Stamford bridža i uživo pogleda meč Lige šampiona

LONDON - Najbolji srpski teniser Novak Đoković posmatrao je uživo meč četvrtog kola grupe E Lige šampiona između Čelsija i Šalkea na "Stamford bridžu" (3:0).

Đoković je trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Branislava Ivanovića i ostalih igrača Žozea Murinja posmatrao iz lože stadiona u Londonu, gde je sedeo u društvu Marka Stilitana, bivšeg dečka Ane Ivanović.

Trijumfu Čelsija prisustvovao je i Rafael Nadal, koji je posle utakmice sišao do svlačionice i slikao se sa domaćim fudbalerima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Ana Ivanović,   Tenis,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVAK UZ BANETA: Đoković sa bivšim dečkom Ane Ivanović bodrio Čelsi

Izvor: Dzungla.org, 07.Nov.2013

Pauzu između mečeva na završnom Mastersu u Londonu srpski teniser iskoristio da skokne do Stamford bridža i uživo pogleda meč Lige šampiona OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.