Đoković: Trebaće mi ogromna snaga da krunišem sezonu trijumfom u Londonu

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Trebaće mi ogromna snaga da krunišem sezonu trijumfom u Londonu

Najbolji srpski teniser i od ponedeljka ponovo prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je da će mu trebati ogromna snaga da osvoji titulu u Londonu i tako kruniše sezonu.

"Ovo je za mene veoma značajan turnir i zato ću se potruditi da fizički i mentalno dam svoj maksimum. Videćemo da li će to biti dovoljno za titulu", rekao je Đoković koji se u ponedeljak od 20:45 na startu završnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mastersa u Londonu sastaje sa Francuzom Žo-Vilfredom Congom.

Đoković je ponovio da je "veoma ponosan na sve što je zajedno sa svojim timom postigao u 2012. godini".

"Nije lako završiti godinu na mestu broj jedan u sezoni kakvu smo imali. Zato će mi taj uspeh biti inspiracija i izvor nadahnuća za godine koje dolaze", poručio je Đoković.

Prvi teniser sveta je naglasio da mu se dopada sistem takmičenja na završnom Mastersu jer "možete da dođete do polufinala i sa jednim porazom".

On je poručio da će mu londonski meč protiv Conge biti veliki izazov.

"Conga je veliki server i od onih je tenisera koji se prosto hrane energijom koja stiže iz publike. Meč će biti težak za obojicu", rekao je Đoković.

Povezane vesti: Federer: Đoković je pravi broj 1 svetskog tenisa
Pogledaj vesti o: London,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đoković: London - kruna sezone

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012

Najbolji svetski teniser Novak Đoković izjavio je da će mu trebati dosta snage kako bi trijumfovao na završnom Masters turniru u Londonu i tako krunisao sezonu na najbolji način..."Ovo je veoma značajan turnir za mene i zato ću se potruditi da fizički i mentalno dam svoj maksimum. Videćemo da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.