Čas lingvistike na ceremoniji: Novak na kineskom, spiker na srpskom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čas lingvistike na ceremoniji: Novak na kineskom, spiker na srpskom

"Fešta" na ceremoniji. Zabava koju su inicirali organizatori, obrativši se osvajaču Mastersa u Šangaju Novaku Đokoviću na "čistom" srpskom jeziku "kako si?" nije se tu zaustavila. "Broj 1" imao je spreman odgovor.

- Vaš srpski je bolji od mog kineskog - rekao je Đoković pre nego što će se publici obratiti na njihovom maternjem jeziku. Prisutni su kratak govor dočekali sa oduševljenjem.

- Sada na engleskom...

- Čestitke Congi na fantastičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nedelji. Hvala organizatorima što turnir svake godine podižu na viši nivo. Ovo je verovatno najbolji turnir u ovoj kategoriji, svi se maksimalno trude da se teniseri osećaju kao kod kuće. Uživanje je igrati u Šangaju - rekao je Novak.

Na listi osvojenih Masters titula Đoković je ponovo sam na drugoj poziciji sa 25 titula, jednom više od Federera i dve manje od Nadala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.