Biće bolno u Beogradu

Izvor: RTS, 20.Sep.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće bolno u Beogradu

Francuzi se polako spremaju za pakao beogradske Arene. Tim Gi Foržea će se suočiti sa celom nacijom koja će se sjatiti u halu kako bi podržala tim u jurišu na prvu Dejvis kup titulu.

"Zvuci vuvuzela su pesma slavuja u poređenju sa onim što Francusku čeka na finalu Dejvis kupa od 3. do 5. decembra u Beogradu", piše Lekip, najavljujući dvoboj Srbije i Francuske za "salataru".

Osim 17.000 vatrenih navijača, Francuze čeka drugi reket planete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković, heroj polufinala Janko Tipsarević, stub dulbla Nenad Zimonjić i četrvti reket reprezentacije Viktor Troicki.

"Ukratko, Srbi imaju sjajan tim koji će za taj događaj biti još bolji... Patrioti do krajnjih granica, pokušaće da dokažu veličinu svoje zemlje preko sporta i finale Dejvis kupa im za to daje sjajnu priliku", pise Lekip.

Pred Francuzima je, stoga, dvostruki zadatak - da igraju dobro i ostanu mirni u uzavreloj atmosferi.

"Biće bolno. Moramo da se dobro fizički i mentalno pripremimo", rekao je selektor francuske Dejvis kup reprezentacije Giu Forže.

Lekip  navodi da je Žo Vilfred Tsonga pobedio u pet pd sedam mečeva protiv Đokovića, ali i da je Monfis svih pet duela izgubio.

Žil Simon, jedan od francuskih reprezentativaca, je rekao da kluč meča predstavlja podloga koju će srpska reprezentacija izabrati, navodeći da bi najlogičnije bilo da Srbija izabere podlogu istu kao onu na kojoj će se svega nedelju dana ranije igrati Masters kup u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki,   Novak Đoković finale,   Beogradska Arena

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.