Anegdota iz Slovenije: Prvo su ga otkačili, a onda su ostali u šoku kada su shvatili ko ih zove

Izvor: B92, 11.Avg.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anegdota iz Slovenije: Prvo su ga "otkačili", a onda su ostali u šoku kada su shvatili ko ih zove

Nova zanimljiva dogodovština s Novakom Đokovićem stiže iz Slovenije. Pročitajte šta se desilo kada je Novak odlučio da ode kod zubara.

Naime, najbolji teniser sveta je prilikom nedavne posete Ljubljani osetio bol u zubu, pa je pokušao da zakaže pregled u jednoj poznatoj privatnoj klinici.

Kada je nazvao ordinaciju predstavio se samo kao Novak i onda su počeli problemi. Osoba koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se javila na telefon rekla mu je da ode u drugu ambulantu jer oni nemaju slobodnih termina, ali Đoković je bio uporan.

“Onda dobro, dođite za sat i po“, popustili su na kraju i dalje ne znajući koji je Novak u pitanju.

Naravno, kada je najbolji teniser na svetu ušetao u ordinaciju osoblje klinike je ostalo u neverici. Štaviše, Slovenci pišu da je Novak bio pravi kavaljer i da je u ordinaciju ušetao s buketom cveća za zubarku i njenu asistenkinju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.