Eminem i Kim Mathers ponovo na okupu zbog ćerkinog venčanja! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 11:23

Eminem i Kim Mathers ponovo na okupu zbog ćerkinog venčanja! (FOTO)

Glamurozan život porodice Eminema, deca su prevazišla teška detinjstva obeležena smrću i postala izvanredni uticajni ljudi. Sada su Eminem i Kim Mathers ponovo na okupu zbog ćerkinog venčanja!
Eminem, obučen i elegantan, izgledao je ponosno dok je plešao sa svojom nedavno venčanom ćerkom Hailie. Na podijumu su delili sladak ples, a on je izgledao potpuno drugačije od svoje uobičajene tvrde pojave.
Obožavaoci Eminema već znaju da je Hailie, koja je ovog meseca stupila u brak sa svojim dečkom Evanom McClintockom, najveće blago svog oca, budući da se često pominjala u mnogim njegovim hitovima.
Ali ona nije njegovo jedino dete.
Zapravo, ovaj...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.