Izvor: Sportal.rs, 23.Maj.2024, 11:32

Sudijska komisija donela odluku: Penal za Železničar čist kao suza /VIDEO/

Pri rezultatu 1:1 je u Pančevu dosuđen penal za Železničar protiv Novog Pazara, u prvi mah sporni, ali je definitivno utvrđeno da je sudijska odluka bila opravdana. Novopazarci su se bunili jer su smatrali da je to odlučilo dalji tok utakmice, domaćin je poveo, a onda i trećim golom potvrdio pobedu od 3:1 u borbi za superligaški opstanak.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

PAVLE ILIĆ NIJE POGREŠIO U PANČEVU: Oglasila se sudijska komisija o penalu koji je uzburkao Srbiju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2024

Sada su stvari malo jasnije Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) donela je odluku da je penal koji je arbitar Pavle Ilić dosudio u meču između Železničara i Novog Pazara bio ispravan. Odluka je doneta nakon pažljive analize snimaka incidenta koji je izazvao brojne reakcije u javnosti....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.