Arno Gujon na čelu Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 11:32

Arno Gujon na čelu Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju

Vlada Srbije saopštila je da je na današnjoj sednici imenovala političara i dobrotvora francuskog porekla Arnoa Gujona na mesto direktora Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju.
Zadatak kancelarije je da se domaćoj i stranoj javnosti promovišu državni interesi kroz prezentovanje nacionalnih vrednosti i ciljeva naše zemlje.
Kancelarija će imati za cilj da doprinese boljem protoku informacija, i obavljaće stručne poslove za potrebe Vlade Republike Srbije.
Gujon je tim povodom, rekao da je velika čast biti u službi slobodarske i slobodne Srbije i zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću i premijeru Milošu Vučeviću na poverenju i velikoj podršci.
"Daću sve od sebe da stvorimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Arno Gujon postavljen na čelo novoosnovane Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2024

Vlada Srbije je na današnjoj sednici za direktora Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju imenovala Arnoa Gujona.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.