AO: Novak prvi, a Janko osmi nosioc

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Novak prvi, a Janko osmi nosioc

Najbolji teniser sveta Novak Đoković određen je za prvog nosioca Gren slema u Melburnu, dok će Janko Tipsarević biti osmi. U ženskoj delu turnira Ana Ivanović je 13, a Jelena Janković 22. nosilac Australija Opena.

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teniser sveta i branilac titule na Australijen Openu Novak Ðoković postavljen je za prvog nosioca u muškoj konkurenciji, objavili su danas organizatori gren slem turnira u Melburnu.

Drugi nosilac je Švajcarac Rodžer Federer, a treći Britanac Endi Marej.

Prošlogodišnji finalista Španac Rafael Nadal neće učestvovati na prvom gren slemu u sezoni, pa je Janko Tipsarević postavljen za osmog “kosturaša”.

Viktor Troicki, trenutno 38. na ATP rang listi, ove godine neće biti među favoritima.

U ženskoj konkurenciji prvi nosioc je Beloruskinja Viktorija Azarenka, Ana Ivanović je postavljena za 13, a Jelena Janković 22. nosioca.

Australijen Open počinje 14. januara, a žreb će biti održan u petak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ja sam 2. teniser Novog Beograda"

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 11:30

Janko Tipsarević govorio je o životu u senci Novaka Đokovića po dolasku na Kujong klasik, poslednji turnir pred start Australijan opena...Osmi teniser sveta bio je iskren kao i uvek rekavši da on nije samo drugi teniser Srbije, već i drugi teniser Novog Beograda..."Ja nisam samo drugi teniser Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.