Rune: Najbolja pobeda u 2024? Finale u Australiji, protiv Novaka!

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 20:16

Rune: Najbolja pobeda u 2024? Finale u Australiji, protiv Novaka!

Holger Rune je u 2023. godini postigao zapažene rezultate, a ima deleko veće ciljeve u narednoj sezoni.

Otuda je i u poslednjih mesec dana angažovao novog trenera, Borisa Bekera, koji je tri godine sarađivao i sa Novakom Đokovićem.

Beker i Rune su pokazali krajem sezone da bi njihova saranja mogla da bude veoma plodna, ali u svakom slučaju tek se očekuje da Danac "eksplodira" i ostvari pun talenat.

"Imam ciljeve, još ih nisam postigao, otuda je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moja koncentracija na tome da ih postignem i napredujem. Mislim da sam sa Borisom već napravio iskorak krajem 2023. Za mene je važno to što sam počeo da radim sa Bekerom, važno mi je da imam trenera sa iskustvom, nekada vrhunskog igrača. Naučio sam mnogo, svaki put kada izađem na teren, dobijam kvalitetan odgovor šta god da ga pitam. Mnogo znači kada vas neko razume. Ne može to mnogo ljudi, ovo je lud svet", kaže Rune.

Novak Đoković je pred kraj sezone rekao da u Runeu vidi nešto od sebe u njemu.

"Ja to shvatam kao veliki kompliment. Novak je uspeo da postigne nešto o čemu svi mi mladi igrači sanjamo", poručio je Rune.

Novak je u mislima Runea i kada se radi o ciljevima u 2024.

"Želim da ostvarim dobre rezultate na brzim otvorenim terenima. Bio sam veoma dobar na šljaci, travi i u dvorani, sada je vreme da se pokažem na tvrdim betonskim terenima na otvorenom. Zato bi moja najveća pobeda bila u finalu protiv Novaka na Australijan openu", zaključio je Rune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.