Ako pobedi Nadala, Đoković uz rame Agasija, Samprasa i Federera

Izvor: Blic, 02.Apr.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako pobedi Nadala, Đoković uz rame Agasija, Samprasa i Federera

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u finalu turnira u Majamiju sa prvim reketom sveta, Rafaelom Nadalom i ukoliko pobedi biće jedan od retkih koji je nakon Australijan opena i Indijan velsa osvojio i taj turnir.

Ako sutra pobedi Nadala, Đoković će se pridružiti Pitu Samprasu, Andreu Agasiju i Rodžeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Federeru koji su od 1990. godine jedini teniseri koji su odneli tri uzastopne pobede na tim turnirima.

Đoković od početka godine nije izgubio nijedan od 23 meča koje je odigrao, a poslednjih 30 godina, od njega su bili uspešniji samo Džon Mekinro sa 39 uzastopnih pobeda 1984. godine i Ivan Lendl sa serijom od 25 pobeda 1986. godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković sve bliži Agasiju i Samprasu

Izvor: Beta, 02.Apr.2011

MAJAMI, 2. aprila 2011. (Beta-AFP) - Najbolji srpski tenser sastaće se u nedelju u finalu turnira u Majamiju sa prvim reketom sveta, Rafaelom Nadalom i ukoliko pobedi biće jedan od retkih koji je nakon Australijan opena i Indijan velsa osvojio i taj turnir...Ako u nedelju pobedi Nadala, Djoković...

Nastavak na Beta...

Ako pobedi Nadala, Đoković ulazi u istoriju!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Apr.2011

Najbolji srpski teniser sastaće se u finalu turnira u Majamiju sa prvim reketom sveta, Rafaelom Nadalom i ukoliko pobedi biće jedan od retkih koji je nakon Australijan opena i Indijan velsa osvojio i taj turnir.. . Ako sutra pobedi Nadala, Đoković će se pridružiti Pitu Samprasu, Andre Agasiju i...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ako Novak osvoji Majami staje uz rame Agasiju,Samprasu i Federeru

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2011

Najbolji srpski tenser sastaće se u nedelju u finalu turnira u Majamiju sa prvim reketom sveta, Rafaelom Nadalom i ukoliko pobedi biće jedan od retkih koji je nakon Australijan Opena i Indijan Velsa, osvojio i taj turnir.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.