Делта Аграр представио најновији трактор на Пољопривредном сајму у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2024, 13:37

Делта Аграр представио најновији трактор на Пољопривредном сајму у Новом Саду

Директор механизације компаније Делта Аграр Александар Марјановић заједно са извршним директором Новосадског сајма Николом Ловрићем представио је данас најновији трактор Ландини серије 7 и том приликом рекао да је Делта Аграр увек био предводник у увођењу најновијих технолошких >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << достигнућа у пољопривредној пракси у Србији. FOTO TANJUG/ GORDANA JOVIĆ ATLAGIĆ/ nr „Без иновација једноставно немате напретка у бизнису. Ми смо се одлучили да данас представимо Ландини серије 7. Он је нешто ново на нашем тржишту, врло ефикасан, мали потрошач, сви знамо да су енергенти веома битан фактор у производњи. Трактор који једноставно можете да пустите, да онај који рукује машином гледа филм док трактор обавља све своје функције“, казао је Марјановић.
Он је додао и да сарадња са Сајмом траје већ 30 година година.
„Врло значајно, врло битно и успешно и ја се надам на обострано задовољство. Сајам без Делта Аграра је исто као и Делта Аграр без Новосадског сајма“, рекао је Марјановић.
Извршни директор Новосадског сајма Никола Ловрић рекао је у шали да би Пољопривредни сајам без Делта Аграра био „као Аргентина без Месија“.
„Делта Аграр је део Делта Холдинга који је био у изазовним временима на испиту како да преживи и буде свој на своме. Њихова мисија показује да људи чине посао и фирму, свака част на механизацији“, рекао је Ловрић.
Трактор Ландини ради захваљујући Ивецо мотору са 225 коњских снага и у складу са најновијим еколошким стандардима.
Захваљујући напредном систему електронског управљања, ови мотори аутоматски прилагођавају снагу и обртни моменат у зависности од радних услова чиме се постиже уштеда горива и оптимална ефикасност.
Трактор поседује и 30 брзина напред и 15 назад, уз ултра споре брзине за прецизне пољопривредне радове.
Srpska prehrambena industrija na sajmu u Saudijskoj Arabiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Делта Аграр представио најновији трактор на Пољопривредном сајму у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.