PREDSEDNIK O NOVAKU: Đoković se borio za Srbiju! Nije pobedio, pa šta sad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 20:54

PREDSEDNIK O NOVAKU: Đoković se borio za Srbiju! Nije pobedio, pa šta sad?

Biće još medalja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o nastupima srpskih sportista na Olimpijskih igrama u Tokiju

Osvrnuo se učešće Novaka Đokovića u prestonici Japana.

- Naravno da zaslužuje poštovanje. Čovek se borio za svoju zemlju, ginuo. Nije pobedio, pa šta sad? Da vidite kako izgledaju Majdov i Kukolj. Desi se poraz. Slučajno ih bace, pa onda beže - rekao je Vučić.

Vučić očekuje još medalja u drugoj nedelji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Očekujemo sigurno. Važno je da su ljudi videli koliko se oni bore za grb, našu zemlju. Ostali su rvači, Jovana Preković, Ivana Španović, kajakaši... Želim im sreću - istakao je on.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: "Očekujemo velike dogovore, žuri nam se"

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 13:45

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da u narednih dva meseca očekuje velike dogovore i velike ugovore za našu zemlju...On je u objavi na Instagramu naveo da je u toku poslednja analiza pred potpisivanje okvirnog sporazuma za izgradnju brze pruge Beograd-Niš-Preševo, konstrukciju novih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.