Manekenka pozirala na ruševinama izazvanim uraganom “Sendi”

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka pozirala na ruševinama izazvanim uraganom “Sendi”

Brazilska manekenka Nana Guvea fotografisala se u Njujorku, među ruševinama koje je izazvao uragan Sendi. Lepotica, koja je pozirala i za časopis “Plejboj”, slikala se ispred porušenog drveća i smrskanih automobila. Njen potez je mnoge Amerikance naljutio, a neke je i nasmejao, pa su pomoću “fotošopa” ubacili njenu figuru i u druge scene poplava, zemljotresa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i požara.
Na Fejsbuk stranici manekenke Nene Guvee osvanule su fotografije koje su kod Amerikanaca izazvale čuđenje, bes i podsmevanje.
Tridesetogodišnja devojka pozirala je zavodljivo gledajući u aparat, što je uobičajeno za njene koleginice, s tim što se u pozadini, umesto prelepog krajolika, mogu videti razorene ulice Njujorka.
Jedna fotografija prikazuje Nanu na pešačkom prelazu, dok iza njenih leđa leži oboreno drvo koje je preprečilo put kamionu. Na drugoj slici manekenka stoji između dva smrskana automobila i drži se za polomljena stabla. Autor fotografija je Nanin suprug, Karlos Kejes.
Na Fejsbuku se pojavila stranica naslovljena “Nana Guvea u središtu katastrofe” gde oni koji u svemu vide dozu komedije mogu da okače svoju montažu manekenke okružene katastrofom.
Tako se Nana može videti u nizu tragičnih scena, od potapanja Titanika do saobraćajne nesreće, prenosi.
“Razarajuća prirodna katastrofa je idealna prilika da izađete napolje i isprobate poze i odeću koje inače ne biste odabrali. Ovo je odličan trenutak da preispitate svoj stil, a takođe i da zaskačete automobile i razne druge stvari”, glasi jedan sarkastičan komentar na internetu.
Ipak, Brazilka ne smatra da su njene fotografije opravdan povod za podsmeh. Uragan Sendi je, kako kaže, dodatno zbližio njenog muža i nju, pa je želela da mu oda počast.
”Proveli smo većinu vremena u krevetu. Danas planiram da otvorim bocu vina i proslavim”, izjavila je Nana za španski magazin “EGO”.
Izvor: blic.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Playboy,   Zemljotres

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.