Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Nov.2012, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka pozirala u ruševinama Njujorka i postala predmet ismijavanja

Jednaa brazilska manekenka postala je nedavno predmet javnih kritika nakon što se odlučila na prilično neobičan potez. Naime, tridesetogodišnja Nana Gouvea na svom Facebook profilu objavila je fotografije na kojima pozira uz polomljena stabla i uništene automobile u Njujorku nakon uragana Sendi. Taj joj je očajnički potez uskoro obezbijedio mnoge neprijatelje, a ona sama postala je predmet sprdnje mnogih korisnika društvenih mreža, prenosi "Index.hr". "Haos koji ostane nakon prirodne katastrofe sjajna je prilika da se isprobaju nove poze i odjeća koju u normalnim uslovima niste u mogućnosti da koristite", napisao je jedan od posjetilaca na njenom Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fun/manekenka-pozirala-u-rusevinama-njujorka-i-postala-predmet-ismijavanja.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manekenka na meti kritika zbog bezosjećajnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2012

NJUJORK - Brazilska manekenka Nana Guvea /30/ postala je predmet podsmjeha na društvenim internet stranicama jer se fotografisala na uništenim lokacijama u Njujorku nakon prolaska oluje "Sendi".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.