Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić objavio spisak, Ðoković predvodi Srbiju

Selektor reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić objavio je spisak tenisera za duel protiv Rusije u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa, koji predvodi Novak Ðoković.

Pored Ðokovića, pozvani su Viktor Troicki (35. na svijetu), Dušan Lajović (94.) i Nenad Zimonjić, kao selektor-igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u dublu (57).

Njegov kolega iz Dejvis kup tima Rusije Šamil Tarpišćev odlučio se za Andreja Kuznjecova (45), Karena Kačanova (52), Danila Medvedeva (63) i Konstantina Kravčuka (88).

Mečevi između Srbije i Rusije na programu su od 3. do 5. februara u niškom Čairu.

Prvog dana igraju se dva singl meča, prvi počinje od 15 sati, drugog dana na programu je dubl od 16 sati, a trećeg preostala dva u singlu od 14 sati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.