Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 02:30

Čović: „Lično sam zvao Mirotića, ali…“

Košarkaš Armanija iz Milana Nikola Mirotić bio je želja Crvene zvezde, potvrdio je predsednik kluba Nebojša Čović.
Tokom gostovanja na podkastu „Luka i Kuzma“, Čović je pričao o mnogobrojnim stvarima koje ste mogli da čitate i na stranicama našeg portala. 
Između ostalog, upitan je da prokomentariše status koji je Nikola Mirotić imao tokom leta budući da se dovodio u vezu i sa Partizanom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa Crvenom zvezdom.
„Lično sam zvao Mirotića. Prvo njegovog menadžera, pa njegovog tastra, pa smo se lično čuli. Rekao je da će razmisliti nekoliko dana i javio mi da to nije to. Pominjali smo na onoliko godina koliko god hoće. Znam ga, on je generacija mog sina. Znam ga od malena, pionira, otkako su igrali turnire. On se zahvalio na ponudi, ne govoreći ni gde će ni šta će. I tu se sa naše strane završilo sve. Sve ovo ostalo, ubacivanje politike, Vučić, Njegova svetost patrijarh“, rekao je Čović.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.