Voriorsi nadigrali Sparse, Lilard nosio Portland do pobede nad Lejkersima

Izvor: RTS, 03.Nov.2017, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voriorsi nadigrali Sparse, Lilard nosio Portland do pobede nad Lejkersima

U derbiju večeri u NBA ligi (tokom koje su, istina, odigrana samo dva meča), Golden Stejt Voriorsi su savladali San Antonio Sparse (112:92), dok je Portland u Oregonu bio bolji od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 113:110.
Klej Tompson je bio najprecizniji na meču u Teksasu, pošto je postigao 27 poena. Najbolji u poraženom timu bio je Lamarkus Oldridž sa 24 poena i deset skokova.

U meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je bio praktično i rezultatski bio izdeljen na dva dela, pošto su Sparsi vodili u prvom poluvremenu, dok su Voriorsi preuzeli prednost početkom treće deonice i više je nisu prepuštali.
Davis Bertans, nekadašnji košarkaš Partizana, za tri minuta na parketu ubeležio je dva skoka.
U ekipi iz Kalifornije, odmah uz Tompsona, bili su Kevin Durant sa 24 poena, odnosno Stefon Kari sa 21 poenom.
Golden Stejt je trenutno na skoru 5-3, dok San Antonio ima istibroj poraza, uz pobedu manje.
Najbolji u pobedi Portlanda nad Lejkersima bio je Demijan Lilard sa 32 poena, od kojih su poslednji bili oni postignuti za pobedu u samom finišu meča. Njega je pratio sjajni Jusuf Nurkić, koji je za 28 minuta na parketu zabeležio isti broj poena.
 
Bruk Lopez je bio bolji od ostalih u ekipi iz Los Anđelesa, što potvrđuju i 27 poena koje je postigao. Pratio ga je Kajl Kuzma sa 22 poena.
Lejkersi su sada na skoru 3-4, dok Portland ima po četiri pobede i poraza.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GSW odbranom slomio Sparse, Lilard trojkom LAL

Izvor: B92, 03.Nov.2017

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su San Antonio Sparse 112:92, dok su Portland Trejlblejzersi nadigrali Los Anđeles Lejkerse 113:110...Voriorsi su gubili 31:12 u prvom periodu, četiri i po minuta nisu mogli da poentiraju, da bi odbranom polako preuzeli kontrolu nad utakmicom i na kraju "slomili"...

Nastavak na B92...

Opet metla! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2017

San Antonio vodio 18 razlike, ali je ipak ubedljivo poražen od šampiona, Lilard trojkom na 0,7 sekundi dok kraja srušio Lejkerse....Šampion je i dalje prejak za Mamuze! U reprizi prošlosezonskog finala Zapada (4:0 u seriji), Voriorsi su slavili u Teksasu rezultatom 112:92, i to posle zaostatka od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Top 5 - Lilardov "bazer biter" na čelu (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2017

Samo dva meča sinoć na programu NBA lige, ali dovoljno atraktivnih poteza...Golden Stejt Voriorsi se nadigrali Sparse na svom parketu, a na petom mestu liste našao se sjajan krosover i polaganje Kevina Durenta...Mesto broj četri pripalo je Dejmijanu Lilardu i Jusufu Nurkiću, plej Portlanda je poslao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.