Top 5 - Lilardov bazer biter na čelu (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 - Lilardov "bazer biter" na čelu (video)

Samo dva meča sinoć na programu NBA lige, ali dovoljno atraktivnih poteza.

Golden Stejt Voriorsi se nadigrali Sparse na svom parketu, a na petom mestu liste našao se sjajan krosover i polaganje Kevina Durenta.

Mesto broj četri pripalo je Dejmijanu Lilardu i Jusufu Nurkiću, plej Portlanda je poslao lep pas ka centru, a Bosanac je lepo položio.

LaMarkus Oldridž je u svom stilu iz okreta pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za dva poena, a pritom je naterao i Drejmonda Grina da napravi faul, što je bilo dovoljno za treće mesto liste.

Na drugom mestu je sjajan krosover, a potom i zakucavanje Denija Grina, dok je čelo liste pripalo Lilardu, koji je u poslednjim sekundama trojkom doneo pobedu Trejl Blejzersima protiv Lejkersa.

Više o oba sinoćnja duela OVDE, a u nastavku pogledajte najbolje poteze večeri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.