Nurkić i Lilard srušili Lejkerse

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2017, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurkić i Lilard srušili Lejkerse

Portland Trejl Blejzersi i Los Anđeles Lejkersi odigrali su ultra uzbudljiv meč u Oregonu, a na kraju je slavio domaći tim 113:110, uz odličnu partiju internacionalca iz Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića.

Odličan centar na kraju je završio utakmicu sa učinkom od 28 poena, po pet skokova i asistencija, uz tri ukradene lopte. Značajno je pomogao svom timu u završnici meča, pošto je postigao poene za vođstvo 110:107. Tredvel Poup je pogodio za tri poena, ali je sekund >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pre kraja Demijan Lilard pogodio trojku za pobedu.

Portland je brzo poveo dvocifrenom razlikom, a u prvoj četvrtini je imao i 18 poena viška. Ipak, već od tada su Lejkersi počeli da smanjuju prednost i do poluvremena su došli na minus četiri, a sredinom treće četvrtine i poveli i došli čak do šest poena prednosti. U poslednjih 12 minuta odigrala se velika drama, koju je presekao Lilard sjajnim pogotkom za tri poena.

Upravo je Lilard bio najefikasniji sa 32 ponea, ispred Nurkića. Na drugoj strani Bruk Lopez je postigao 27, Kajl Kuznma 22, Koldvel Poup 14, koliko i Džordan Klarkson, dok Ivica Zubac nije ni igrao.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Voriorsi nadigrali Sparse, Lilard nosio Portland do pobede nad Lejkersima

Izvor: RTS, 03.Nov.2017

U derbiju večeri u NBA ligi (tokom koje su, istina, odigrana samo dva meča), Golden Stejt Voriorsi su savladali San Antonio Sparse (112:92), dok je Portland u Oregonu bio bolji od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 113:110. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.