Vezenkov posle debija u NBA: Oseti se da je brže

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 11:35

Vezenkov posle debija u NBA: Oseti se da je brže

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov imao je svoj debi u NBA ligi.

On je u svom prvom meču u dresu Sakramenta u okviru pripremnih utakmica za novu sezonu u NBA ligi bio je najefikasniji u svojoj ekipi sa 12 poena u porazu svoje ekipe od Toronta sa 112:99.

Aktuelni MVP Evorlige je za 11 minuta imao 4/7 iz igrei sve asistencije.

"Igra je drugačija. Iako je tek predsezona, osetilo se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA malo brži, dok je u Evroligi važnije čitanje igre. Dve totalno drugačije igre, svaka sa svojim lepotama“, rekao je Vezenkov i dodao:

"Radim naporno svakog dana, drugog načina nema – čovek mora da se suoči sa izazovom, da ne uspe, da se podigne i da prođe kroz sve to. Ne očekujem da ću od prvog dana biti na sto posto, već da ostanem usredsređen i da pomognem timu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.