Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 16:58

DRŽAO SAM JE U NARUČJU KAD SE RODILA Somborski advokat oglasio se za "Blic" nakon što mu je sestra poginula u oluji: "Da je samo sekund pre ili posle tuda prošla..."

"Da je samo sekund pre ili kasnije prošla tuda, ne bi se ovo dogodilo", kaže za "Blic" poznati advokat Dragan Konjević iz Sombora čija je sestra izgubila život kada je prilikom jučerašnje oluje drvo palo na njen automobil.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ONA MI JE BILA JEDINA SESTRA, NISAM MOGAO DA JE POGLEDAM POSLEDNJI PUT!" Oglasio se poznati somborski advokat o tužnoj tragediji koja ga je zadesila - "Da je samo sekund pre ili kasnije prošla tuda.."

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2024

- Da je samo sekund pre ili kasnije prošla tuda, ne bi se ovo dogodilo", kaže poznati advokat iz Sombora čija je sestra izgubila život kada je prilikom jučerašnje oluje drvo palo na njen automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.