TEO POTPISAO ZA KLIPERSE: Prvo EP sa Srbijom, pa dokazivanje u NBA ligi!

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2017, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEO POTPISAO ZA KLIPERSE: Prvo EP sa Srbijom, pa dokazivanje u NBA ligi!

Hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj zemlji. Napravio sam korak ka najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, radujem se tome, volim izazove – poručio je Miloš Ono što je prethodnih dana najavljivano je postalo zvanično. Miloš Teodosić je novi član Los Anđeles Klipersa. Fantastični organizagor igre je bio meta mnogih klubova, ali se na kraju odlučio za ekipu koju vodi Dok Rivers. Na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Fejsbuk stranici je objavio fotografiju sa potpisivanja ugovora. - Pre svega hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Odlučio sam se za njih, jer mislim da je tako najbolje za mene. Sada mi predstoji EP sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove – poručio je Teo i još jednom se zahvalio svim na podršci.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo i zvanično u Klipersima: Posebno mojoj Srbiji

Izvor: B92, 11.Jul.2017

Miloš Teodosić i zvanično je postao član Los Anđeles Klipersa, posle čega se zahvalio svim svojim navijačima, a posebno "njegovoj Srbiji"...Kapiten reprezentacije Srbije i najbolji igrač Evrope potpisao je dvogodišnji ugovor sa timom iz Los Anđelesa vredan 12,9 miliona dolara..."Pre svega,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.