NIJE HTEO DA STANE NI POSLE DVA HICA UPOZORENJA! Isplivao snimak FILMSKOG hapšenja ujaka koji je obljubio i UBIO devojčicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2024, 11:08

NIJE HTEO DA STANE NI POSLE DVA HICA UPOZORENJA! Isplivao snimak FILMSKOG hapšenja ujaka koji je obljubio i UBIO devojčicu (VIDEO)

Policija ga je uočila kako se skriva u visokoj travi i naredila mu da se preda, te je on počeo da beži. Ni nakon dva hica upozorenja nije hteo da stane, ali ga je srećom policija sustigla i uhapsila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICA MALE MARIJE (8) SE KRIO U TRAVI Pogledajte snimak hapšenja ujaka koji je silovao i ubio sestričinu, EVO ŠTA JE REKAO POLICIJI (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2024

Rumunska policija uhapsila je juče muškarca (32), koji se sumnjiči da je u petak silovao i ubio svoju osmogodišnju sestričinu Mariju, a prema pisanju lokalnih medija, njemu je danas određen pritvor od 30 dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.