Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 11:15

UBICA MALE MARIJE (8) SE KRIO U TRAVI Pogledajte snimak hapšenja ujaka koji je silovao i ubio sestričinu, EVO ŠTA JE REKAO POLICIJI (VIDEO)

Rumunska policija uhapsila je juče muškarca (32), koji se sumnjiči da je u petak silovao i ubio svoju osmogodišnju sestričinu Mariju, a prema pisanju lokalnih medija, njemu je danas određen pritvor od 30 dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OBRT U ISTRAZI BRUTALNOG UBISTVA MALE MARIJE (8) Muškarac koji ju je silovao i ubio ipak nije njen ujak, evo šta je rekao nakon hapšenja

Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 06:55

Muškarac (32), koji je uhapšen u subotu u Rumuniji zbog sumnje da je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu Mariju nije njen ujak, kako se prvo mislilo. Štaviše, osumnjičeni uopšte nije u krvnom srodstvu sa ubijenom devojčicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.