Bazar zdravlja u Svetosavskom parku

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2024, 11:22

Bazar zdravlja u Svetosavskom parku

Prvi ovogodišnji "Bazar zdravlja", na kojem će građani moći da besplatno i na licu mesta provere svoje zdravlje, biće održan u niškom parku Sveti Sava u ponedelja, 27. maja, od 13 do 15 sati, najavili su iz Doma zdravlja.
Iz Doma zdravlja saopštavaju da će na "Bazaru" građanima biti meren krvni pritisak, nivo šećera u krvi i određivati procenat masne mase u organizmu.
Radiće se i pregled kože i mladeža dermoskopom, demonstracija tehnike pranja zuba i edukacija žena za samopregled dojki – najavljuju iz Doma zdravlja.
Ističu i da će ove godine u maju, junu, julu, avgustu i septembru organizovati “Bazari zdravlja” na različitim lokacijama u gradu....
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.