SRBIN JE ČUDO: Jović razbio Adetokumba, partija karijere košarkaša Majamija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 08:47

SRBIN JE ČUDO: Jović razbio Adetokumba, partija karijere košarkaša Majamija (VIDEO)

Hit nadigrao Bakse.

Košarkaši Majamija savladali su kao gosti Milvoki rezultatom 123:97, a srpski reprezentativac Nikola Jović odigrao je najbolji meč od kada je u NBA ligi. Jović je završio meč sa 24 poena (rekord karijere), tri asistencije i sedam skokova i bio najefikasniji u ekipi Hita.

U timu Milvokija grčki košarkaš Janis Adetokumbo ubacio je poen manje od Srbina, uz 11 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osam asistencija, ali je ostao u senci igrača Majamija.

Tim sa Floiride je stekao dvocifrenu prdnost već u prvoj četvrtini, a videlo su da su Baksi još pod uticajem značajne pobede nad Denverom 24 časa ranije.

Jović je bio nezadrživ za domaćina, pogodio je pet trojki iz osam pokušaja, ukupno osam od 13 šuteva iz igre.

Pored Jovića, u redovima Majamija se istkao Dankan Robinson sa 23 poena, a po 19 poena su postigli Tajler Hiro i Kevin Lav.

Rezultati

Bruklin – Boston 110:118

Milvoki – Majami 97:123

Orlando – Oklahoma 113:127

Portland – Minesota 109:121

Finiks – Sakramento 130:125
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Jović sačuvao Adetokumba? "Saigrači su mi čuvali leđa, nije bilo lako" VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Srpski košarkaš Nikola Jović bio je pun utisaka nakon partije karijere u pobedi njegovog Majamija u Milvokiju rezultatom 123:97...Jović je bio najefikasniji akter susreta sa 24 poena, a imao je i tri asistencije i sedam skokova...Mladi košarkaš je počeo meč kao starter..."Bilo je sjajno. Počeo...

Nastavak na B92...

MAESTRALNI NIKOLA JOVIĆ: Srpski reprezentativac predvodio Majami do nove pobede! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2024

Odlična partija. Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu protiv Milvokija rezultatom 123:97 u novoj rundi NBA lige. Reprezentativac Srbije, Nikola Jović odigrao je meč karijere i predvoio svoj tim do trijumfa postigavši 24 poena, 7 skoka i 3 asistencije i bio najefikasniji na čitavom susretu. ...

Nastavak na HotSport.rs...

TRENER MAJAMIJA HVALI JOVIĆA: "Nikola je veoma posvećen, napreduje iz godine u godinu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Srbin ostvario rekord karijere...Trener Majamija Erik Spolstra izjavio je da je zadovoljan igrom Nikole Jovića na meču sa Milvokijem i dodao da srpski košarkaški reprezentativac napreduje iz godine u godinu, prenose američki mediji...Majami je u noći između utorka i sredu u gostima pobedio Milvoki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.