TRENER MAJAMIJA HVALI JOVIĆA: Nikola je veoma posvećen, napreduje iz godine u godinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 13:52

TRENER MAJAMIJA HVALI JOVIĆA: "Nikola je veoma posvećen, napreduje iz godine u godinu"

Srbin ostvario rekord karijere.

Trener Majamija Erik Spolstra izjavio je da je zadovoljan igrom Nikole Jovića na meču sa Milvokijem i dodao da srpski košarkaški reprezentativac napreduje iz godine u godinu, prenose američki mediji.

Majami je u noći između utorka i sredu u gostima pobedio Milvoki 123:97. Jović je na ovom meču ostvario rekord karijere u NBA ligi, pošto je za 30 minuta na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu postigao 24 poena.

- Znam koliko truda moram da uložim da bih mogao da igram. Osećaj je sjajan - rekao je Jović po završetku meča.

Jović (20) je u Majami stigao 2022. godine.

- Njegova pažnja na detalje, disciplina, razumevanje taktike, naporan rad. Jović napreduje već dve godine, nije se to dogodilo preko noći. Bilo je uspona i padova, igrao je u Razvojnoj ligi. Vratio se u Majami, a onda je pružao igre na visokom nivou - rekao je Spolstra na konferenciji za medije.

- Nikola je veoma posvećen. Vidim zrelost i napredak iz godine u godinu. Nije ga obeshrabrilo kad je dobio manju minutažu, nego je još napornije radio - dodao je trener Majamija.

Majami se nalazi na osmom mestu na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 29 pobeda i 25 poraza.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Adebajo: Jović je predvodio tim VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Centar Majamija Bem Adebajo pohvalio je nastup srpskog košarkaša Nikole Jovića u pobedi nad Milvokijem rezultatom 123:97...Jović je sa 24 poena bio najefikasniji akter tog susreta, u meču u kom tim sa Floride nije mogao da računa na nekoliko igrača, između ostalog i Džimija Batlera...Novinari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.