Kako je Jović sačuvao Adetokumba? Saigrači su mi čuvali leđa, nije bilo lako VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 09:01

Kako je Jović sačuvao Adetokumba? "Saigrači su mi čuvali leđa, nije bilo lako" VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jović bio je pun utisaka nakon partije karijere u pobedi njegovog Majamija u Milvokiju rezultatom 123:97.

Jović je bio najefikasniji akter susreta sa 24 poena, a imao je i tri asistencije i sedam skokova.

Mladi košarkaš je počeo meč kao starter.

"Bilo je sjajno. Počeo sam kao starter mislim između 10 i 12 utakmica ove sezone i bio sam fokusiran, radim vredno i spreman sam. Danas sam ponovo bio starter i trener je želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedimo i ja želim da pobeđujemo. Znali smo tačno šta treba da radimo i to smo uradili, plan meča je bio sjajan. Svi su delili loptu i trener uvek kaže ‘karma će uraditi svoje‘. Delili smo loptu, igrali sjajnu odbranu, i odlično je prošlo", sumirao je Jović utiske.

Igrači ekipe sa Floride su sjajno trčali parilali u tom parametru Milvokiju koji je jedna od najboljih trkačkih ekipa u NBA.

"Da, pomoglo je. Tokom plana igre smo znali da igramo protiv još jednog sjajnog tima koji je odličan u defanzivnoj tranziciji, bili smo spremni da trčimo, to je ono što je trener želeo, to smo i uradili", dodao je Jović.

Jović se mučio sa dobijanjem šanse kod Erika Spolstre, ali je na ovom meču igrao kao da je svaki put bio starter.

"Samo rad. Da budete sigurni da budete spremni kada pozovu vaše ime i to sam uradio", izjavio je Jović.

Sjajno je izgledao na defanzivnom kraju protiv Janisa Adetokumba.

"Nije lako, naravno, on je s razlogom bio dvostruki MVP. Ali sam dao sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo. Ne možete da ga čuvate samo jedan na jedan, ceo tim je bio uključen i pomagali su mi i to smo uradili i prošlo je dobro", zaključio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.