SENZACIJA U NBA: Dončić i ekipa za MINUT ubacili 31. TROJKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2022, 11:05

SENZACIJA U NBA: Dončić i ekipa za MINUT ubacili 31. TROJKU!

Oluja koševa.

Košarkaši Dalas Maveriksa organizovali su na treningu takmičenje u šutiranju trojki. Upravo je ovo jedna od glavnih vesti i senzacija u NBA.

Naime, u tom takmičenju podelili su se u ekipe od po četiri igrača, a pobedu je odnela ekipa u kojoj su bili Luka Dončić, Dvajt Pauel, Redži Bulok i Džoš Grin.

Ono što je za divljenje je podatak da su oni za jedan minut ubacili čak tridest jednu trojku i tako odneli pobedu u ovom neobičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenju.

Pre nego što su počeli da šutiraju, Luka Dončić je prišao i upitao pomoćnog trenera Grega Sen Žana koja je poenta toga.

- Čemu ovo? Mi smo već pobednici - našalio se Slovenac sa pomoćnim trenerom.

The team of Luka Doncic, Josh Green, Reggie Bullock and Dwight Powell won the shooting competition at the end of Mavs’ practice.

31 threes in 1 min.

Before it started, Luka interrupted Greg St. Jean’s instructions to ask: “What is the point of this? We already won.” pic.twitter.com/wuz7npLN4s

— Callie Caplan (@CallieCaplan) April 30, 2022

Podsetimo, Maveriksi u noći između nedelje i ponedeljka igraju u gostima protiv Finiksa prvu utakmicu polufinala zapadne konferencije.

Mavsi su sa 4-2 u seriji savladali Jutu, a Finiks je istim rezultatom prošao u u seriji protiv Nju Orleans Pelikansa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.