Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić odličan u pobedi Denvera, još tinja nada za plej-of (VIDEO)

Naš centar odigrao je još jedan sjajan meč i ponovo došao na granicu tripl-dabla u pobedi Nagetsa u Majamiju 116:113.

Tim iz Kolirada to trijumfa je došao u veoma neizvesnoj završnci a Nikola Jokić je tome doprineo sa 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija. Jedini efikasniji od njega bio je Danilo Galinari sa 29 poena, Vilson Čendler je ubacio isto koliko i srpski košarkaš, dok je Emanuel Mudiaj meč završio sa 17 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Izvor:Youtube/DownToBuck
U domaćem timu najistaknitiji pojedinac bio je Goran Dragić, koji je uz 22 poena podelio i šest asistencija. Džoš Ričardson ubacio je 17 poena, dok je Hasan Vajtsajd imao poen manje uz 12 asistencija.
Nakon ove utakmice Denver je smanjio zaostatak u odnosu na Portland ponovo na dve pobede, ali će im biti potrebno mnogo sreće ne bi li ih do kraja prestigli.
Luda utakmica viđena je u Ohaju, gde je domaći Klivled posle dva produžetka uspeo da slomi Indijanu, rezultatom 135:130.
Ovaj meč doneo je veliki okršaj Lebrona Džejmsa i Pola Džordža, u kojem je „kralj“ ipak bio bolji ostvarivši tripl-dabl učinak od 41 poena, 16, skokova i 11 asistencij. Na drugoj strani prva zvezda „Pejsersa“ je uz 43 poena imala i po devet skokova i asistencija.

Izvor:Youtube/FreeDawkins
Kod „Kavalirsa“ dobre partije su pružili još i Kajri Irving sa 23 poena, 7 asistencija i 5 skokova, dok je Kevin Lav uz 20 poena imao i 12 uhvaćenih lopti. Kod Indijane odličan je bio i Si Džej Majls sa 27 poena.
U jednom klasiku istoka Boston je u „Medison Skver Gardenu“ bio bolji od Njujoka rezultatom110:94, zadržavši tako lidersku poziciju u konferenciji.
Seltikse je do pobede predvodio Ajzea Tomas sa 19 poena i 6 asistencija, dok je Džajlin Braun ubacio tri poena manje. Kod Niksa najefikasniji je bio Kortni Li sa 16 poena, dok je Kristaps Prozingis dodao dva poena manje.
Strahovitu napadačku predstavu sinoć je prikazao Golden Stejt, koji je na svom terenu bio bolji od Vašingtona rezultatom 139:115.
Ubeljivo najefikasniji akter meča bio je Stef Kari koji je meč završio sa 42 poena (9/14 za tri) uz 8 asistencija, dok se Klej Tompson sauzavio na 23 poena.

Izvor:Youtube/FreeDawkins
Kod Vizardsa najefikasniji su bili Bredli Bil i Bojan Bogdanović sa po 20 poena.
The post NBA: Jokić odličan u pobedi Denvera, još tinja nada za plej-of (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.