NBA: Portland previše odmakao Denveru, Jokićev san o ‘plej-ofu’ sve dalji (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Apr.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Portland previše odmakao Denveru, Jokićev san o ‘plej-ofu’ sve dalji (VIDEO)

Noćas je odigrano pet utakmica u najjačoj ligi na svetu, a utisak večeri je pobeda Portlanda koja direktno ‘skraćuje’ sezonu našem Nikoli Jokiću.

Portland Trejl Blejzersi su pobedom nad Finiksom rezultatom 130:117 odlepili se na tri pobede više u odnosu na Denver našeg Nikole Jokića i tako se učvrstili na osmom mestu na tabeli zapadne konferencije.
Najbolji u trijumfu Portlanda bio je, naravno, Demijan Lilard sa 31 poenom i sedam asistencija, dok je Si Džej >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << MekKalum ubacio dva poena manje uz isti broj asistencija.
U ekipi Finiksa Devon Buker je imao isto 31 poen na svom kontu, a podsetimo, nedavno je ubacio 70 u meču protiv Bostona.
Portland je bio bez Jusufa Nurkića koji je polomio nogu, koji gleda optimistično na stvari:
– Sve je to deo života, deo ovog posla. Ne želim da budem negativan – rekao je Nurkić.

(Izvor: youtube / NBA Conference)
Minesota našeg Nemanje Bjelice poražena je od Sakramento Kingsa sa 123:117, dok je u neizvesnoj završnici Čikago bio bolji od Atlante sa 106:104.

NBA, rezultati:
Minesota – Sakramento 117:123
Portland – Finiks 130:117
Bruklin – Orlando 121:111
Čikago – Atlanta 106:104
L.A. Klipers – L.A. Lejkers 115:104


The post NBA: Portland previše odmakao Denveru, Jokićev san o ‘plej-ofu’ sve dalji (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Portland grabi ka plej-ofu, Klipersima gradski derbi

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2017

Prethodne noći odigrano je pet utakmica NBA lige, a samo je Sakramento kao gost uspeo da upiše pobedu i to protiv Minesote...Najvažnija vest za sve koji prate učinak Denvera našeg Nikole Jokića je da je Portland nastavio pobednički niz i da sada ima tri trijumfa više od Nagetsa. Tim iz Oregona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bulsi ne odustaju od plej ofa

Izvor: MVP.rs, 02.Apr.2017

Na Zapadu je situacija sve jasnija, dok se na Istoku baš zakomplikovalo...Prethodne noći u najjačoj ligi na svetu igralo se pet utakmica, a posebna pažnja je bila usmerena na ekipe koje se bore za plej of. Domaćini su slavili na četiri utakmice...Portland Trejl Blejzersi su pobedom nad Finiksom...

Nastavak na MVP.rs...

Šampionu triler, Voriorsi nastavljaju da "melju"

Izvor: B92, 03.Apr.2017, 09:18

Pored nove sjajne partije Nikole Jokića, noć u NBA ligi obeležio je triler u Klivlendu i nastavak serije Golden Stejta...Kavalirsi su dočekali Indijanu i slavili tek posle dva produžetka rezultatom 135:130, dok su Voriorsi pregazili Vašington sa 139:115...Hjuston je i bez Džejmsa Hardena savladao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.