Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Denver odbio ‘nepristojnu’ ponudu Klipersa u kojoj se se našla imena Jokića i Grifina?

Los Anđeles Klipersi predložili su Denver Nagetsima ‘trampu’ na koju tim iz Kolorada nije pozitivno odgovorio.

Kako javlja ESPN, tim iz “grada anđela” je Denveru ponudio Blejka Grifina i Lensa Stivensona za kvartet Galinari-Farid-Barton-Jokić. Naravno, Nagetsi su to odbili.
Kako i nebi kada je reč o četiri najbolja igrača tima. Galinari je prvi strelac tima, Farid prva zvezda, a Barton igrač bez kog se ne može. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je reč o Jokiću i tu je stvar jasna, Somborac je jedan od najtalentovanijih igrača lige, igra sjajno, a sledeće godine plata će mu biti svega 1,4 miliona dolara. Takvog talenta za toliko malo novca ne bi se ni lud odrekao…
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPRISTOJNA PONUDA Denver odbio trejd, Jokić bio deo njega

Izvor: Blic, 15.Feb.2016

Na adresu Denevra stigla je ponuda od strane Los Anđeles Klipersa, prema kojoj bi u Kolorado trebalo da stigne jedna od najvećih zvezda lige, Blejk Grifin.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.