Denver odbio trejd čiji je deo bio Jokić!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver odbio trejd čiji je deo bio Jokić!

Nagetsi se zahvalili na ponudi u kojoj je u Kolorado trebalo da stigne jedna od najvećih zvezda lige!

Kako javljaju američki mediji, Klipersi su želeli da u Nagetse pošalju Blejka Grifina i Lensa Stivensona.

U pravcu Pacifika bi krenuli Barton, Farid, Jokić i Galinari. Čini se da su Klipersi tražili previše i da je Denver očekivano odbio da se odrekne većeg dela svoje startne petorke.

Za Jokića je ovo dobro, više će prostora imati u Nagetsima iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi sa Klipersima mogao u plej of. Ipak, teško je verovati da bi dobio veliki prostor pored DeAndre Džordana.

Sigurno da će do četvrtka, poslednjeg dana trejd groznice biti još spekulacija, ali Nagetsi imaju veoma perspektivan tim i neće puno menjati.

Za sada se govorka o odlasku Ala Horforda iz Atlante, on je slobodan igrač u junu, a Houksi bi mogli da se odreknu Tiga kako bi promovisali Šredera startera.

Netsi koji već imaju izgubljenu sezonu bi da trejduju odličnog Bruka Lopeza, Bostonda se oslobodi ugovora Dejvida Lija.

Priča se o odlasku starijeg Gasola, ali to je malo verovatno, a teško da ćemo videti blokbaster, odnosno odlazak Kevina Lova i dolazak Karmela Entonija u Klivlend.

Ni "Supermen" Hauard nije sigurna da će ostati u Hjustonu, kao ni Tajson Čendler u Feniksu, a ni Rudi Gej u Sakramentu.

Ali da sačekamo četvrtak, tada će se stvari ubrzati.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA: Denver odbio ‘nepristojnu’ ponudu Klipersa u kojoj se se našla imena Jokića i Grifina?

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016

Los Anđeles Klipersi predložili su Denver Nagetsima ‘trampu’ na koju tim iz Kolorada nije pozitivno odgovorio.. . Kako javlja ESPN, tim iz “grada anđela” je Denveru ponudio Blejka Grifina i Lensa Stivensona za kvartet Galinari-Farid-Barton-Jokić. Naravno, Nagetsi su to odbili.. Kako i nebi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.