Klipersi nude jednog od najboljih centara NBA za Jokića!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi nude jednog od najboljih centara NBA za Jokića!

Mladi Somborac Nikola Jokić zaludeo je NBA. Sjajne partije kao rukija u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu nisu prošle nezapaženo. Los Anđeles Klipersi nude jednog od najboljih centara lige Blejka Gifina za našeg Denvera. U timu iz Kolorada rekli su odlučno "NE".

Naime, tim iz Los Anđelesa želi da se otarasi problematičnog centra, koji se oporavlja od povrede zadobijene u tuči sa ekonomom Klipersa. Klipersi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ponudili Nagetsima Blejka Grifina i Lensa Stivensona u zamenu za Danila Galinarija, Keneta Farida, Nikolu Jokića i Vila Bartona. Zasad, ponuda je odbijena.

Dobre igre Jokića sigurno će i u budućnosti da budu veliki mamac za NBA klubove, a nije zanemarljivo to što nekadašnji centar Mega Leksa u naredne tri sezone će da zarađuje "samo" 1.400.000 dolara. Ipak, znaju u Koloradu kakvog asa bi mogli u budućnosti da imaju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li je ovo realno?! Nikola Jokić „prosuo“ čaroliju sa skoro celog terena! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2016, 19:12

Šta reći posle ovakvog poteza?..Čudesna sezona Nikole Jokića u NBA ligi nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ono što supertalentovani srpski centar gotovo na svakoj utakmici radi više ne iznenađuje nikoga. Zbog toga mladi Somborac bio je učesnik nedavno završenog Ol star vikenda u Torontu, gde...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.