Minesota bolja od San Antonija, Lebron „samo” 23 poena

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minesota bolja od San Antonija, Lebron „samo” 23 poena

U noći između utorka i srede u američkoj NBA ligi odigrano je šest utakmica, a jedno od iznenađenja večeri priredili su košarkaši Minesote koji su pobedili San Antonio sa 110:91.
(FOTO: AP)
San Antonio je upisao tek drugi poraz u poslednje 22 utakmice, a najzaslužniji za neuspeh Sparsa bio je španski košarkaš Riki Rubio koji je postigao 23 poena. Na drugoj strani, najbolji su bili Boris Dijao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kori Džozef sa po 13 ubačenih koševa.
Prethodno veče obeležio je i kraj niza od 41 utakmice sa postignutih 25 poena Kevina Durenta. On je u pobedi Oklahome nad Sakramentom sa 107:92 postigao „samo” 23 poena. Najefikasniji u redovima Sakramenta bio je Demarkus Kazins sa 24 poena, a zabeležio je i 14 skokova.
Pored pobede Minesote iznenađenje su priredili i igrači Bruklina, koji su na Floridi savladali Majami sa 88:87. Junak meča bio je Mejson Plamli, koji je u poslednjem napadu blokirao Lebrona Džejmsa i tako doneo pobedu svojoj ekipi.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džo Džonson sa 19 poena, dok je u redovima Majamija najbolji bio Džejms sa 29 poena, deset skokova i šest asistencija.
Najviše poena prethodne večeri, čak 275, postignuto je na meču između Hjustona i Los Anđeles Lejkersa. Rokitsi su pobedi Lejkesre sa 145:130, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Terens Džons i Džejms Harden sa po 33 poena.
Semafor mečeva igranih u noći između utorka i srede:
Atlanta – Detroit 95:102
Majami – Bruklin 87:88
Minesota – San Antonio 110:91
Juta – Dalas 83:95
Sakramento – Oklahoma 92:107
L.A. Lejkers – Hjuston 130:145

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minesota iznenadila San Antonio, porazi domaćina

Izvor: RTS, 09.Apr.2014

U noći između utorka i srede u američkoj NBA ligi odigrano je šest utakmica, a jedno od iznenađenja večeri priredili su košarkaši Minesote koji su pobedili San Antonio sa 110:91. Ujedno je to bio i jedini meč u kom su pobedu odneli igrači domaće ekipe. Kevin Durent stao na 41. uzastopnom meču...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.