Meta Vorld Pis, jutro posle izbora...

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meta Vorld Pis, jutro posle izbora...

Iskusni NBA košarkaš obratio se svim Amerikancima razočaranim zbog pobede Donalda Trampa.

Donald Tramp postigao je za mnoge neočekivan uspeh na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, pobedivši Hilari Klinton, koja je uživala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ogromnu podršku Afroamerikanaca.

Trampovi stavovi uticali su na brojne NBA asove poput Lebrona Džejmsa da se okrenu Klintonovoj i direktno agituju u korist njenog izbora.

Dan posle izbora, taj deo populacije iskazuje veliko razočaranje i zabrinutost zbog dolaska na vlast kontroverznog republikanca, a krilo Los Anđeles Lejkersa Meta Vorld Pis, kao i obično, bira svoj, specifični ugao gledanja na stvari.

"Svako u ovoj zemlji ima mogućnost da postane predsednik, senator, šta god želi. Vi birate šta želite. Tramp je odlučio da se kandiduje i pobedio je. Vi možete da uradite isto, ako želite. Prema tome, umesto što se žalite, uđite u politiku!", poručio je na Twitteru nekada incidentni košarkaš.

Instead of complaining , get into politics pic.twitter.com/azNisTROCx

— Metta World Peace (@MettaWorldPeace) November 9, 2016
Pogledaj vesti o: NBA,   Izbori

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.