KD i LBJ su uradili svoje – Jokić je najbolji igrač u NBA VIDEO

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 13:39

"KD i LBJ su uradili svoje – Jokić je najbolji igrač u NBA" VIDEO

Entoni Edvards veruje da je on među najboljim igračima u ligi, ali ne i da je najbolji.

"Da, sigurno. Ipak, Jokić je svakako prvi", rekao je Edvards.

Da li to misli zbog titule koje je osvojio?

"Kako je izgledao u plej-ofu, jednostavno je dominirao protiv svih. Počelo je sa nama, pa Feniks, pa je igrao sa Lejkersima. Pomeo je. Samo je prošao kroz sve", objašnjava "Mrav".

"Kad je 'ubio' AD (Entoni Dejvis, prim. aut), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo je kao, u redu. AD je najbliža osoba koja može da ga čuva u ligi. Pa to je kao, bože".

Voditelj je bio pomalo iznenađen izjavom "Nikola Jokić – najbolji igrač u NBA" pa je počeo da nabraja Kevina Durenta, Lebrona Džejmsa, Luku Dončića...



"Mislim, oni su već uradili svoje. Na začelju su karijere. Jokiću, tu je. Vidimo to u realnom vremenu. Da, on je ovde",
zaključio je Edvards.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jokić je 'ubio' Dejvisa, sve nas je pomeo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023

Kakve reči....Košarkaš Minesote Timbervulvsa Entoni Edvards smatra da je Nikola Jokić najbolji igrač NBA lige...Svrstava sebe Edvards u sam vrh, ali....- Da, sigurno. Ipak, Jokić je svakako prvi - jasan je on, pa nastavlja o Jokiću...- Kako je izgledao u plej-ofu, jednostavno je dominirao protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.