Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2022, 11:48

Mesečni horoskop za mart 2022. godine

Mart polako ali sigurno kuca na naša vrata. Mesec u kome ćemo dočekati proleće doneće i značajne promene za određene znakove Zodijaka. Šta nam donosi mesečni horoskop za mart 2022. godine ? Ko će upoznati novu ljubav, a kome će javiti stara? Ko menja posao, a ko ulazi u nove sukobe?
Pogledajte mesečni horoskop za mart 2022. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ovan Posao Dragi Ovnovi, ovo je period koji donosi potrebu za retrospektivom, usporavanje u aktivnostim, ali i realizaciju započetih projekata.
Odnos sa nadređenima i saradnicima je daleko bolji, što će pozitivno uticati na vaš entuzijazama. Posvećujete se planiranju novih poslovnih poduhvata.
Odnos sa prijateljima je zategnut.
Ljubav Ukoliko ste u vezi ili u braku, izglađujete nesuglasice iz prethnog perioda.
Ipak, vaša želja da se malo posvetite ličnim potrebama može zasmetati drugoj strani. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem ćete preko prijatelja, ali i društevenih mreža, upoznati osobu koja će privući vašu pažnju.
Zdravlje Vitalni ste.
Veliki horoskop za proleće 2022: Evo šta svaki znak očekuje u martu, aprilu i maju!

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 23. februar 2022. godine

Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2022

Ovan ima sreće, dobar dan za Bika, Blizanci uporni, Raku dan za odluke, preokreti za Lava, Devica nervozna, Vaga zadovoljna, Škorpija dobro, Strelac opušten, trošak za Jarca, Vodolija emotivna, a Ribe optimistične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23. februar 2022. godine.. OVAN Posao Imate malo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.