U sudaru teretnog i putničkog voza u tunelu Vukov spomenik-Pančevac 13 povređenih, nema poginulih - saopštili ministri Dačić i Vesić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 19:58

U sudaru teretnog i putničkog voza u tunelu Vukov spomenik-Pančevac 13 povređenih, nema poginulih - saopštili ministri Dačić i Vesić

U sudaru teretnog i putničkog voza u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, je prema izjavi ministra  saobraćaja Gorana Vesića, povređeno 13 putnika, od kojih je četvoro prevezeno u Urgentni centar, a poginulih nema. 
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je uzrok današnjeg sudara vozova u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, u kojem nije bilo žrtava, ljudski faktor, dok je ministar saobraćaja Goran Vesić naveo je da je povređeno 13 putnika, od kojih je četvoro prevezeno u Urgentni centar.
"Garnitura Beovoza je prošla kroz zaštitno svetlo i udarila u terenti voz koji je čekao dozvolu da krene prema stanici Ovča", rekao je Vesić.
Istakao je da je u ovom trenutku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" NA MESTU SUDARA VOZOVA Svi putnici evakuisani, materijalna šteta totalna: Policija i vatrogasci i dalje na terenu (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2024

Težak sudar vozova dogodio se danas u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, bliže izlazu ka Pančevačkom mostu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.