Vezista Borusije na Murinjovom radaru, šta će biti sa Matićem?!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista Borusije na Murinjovom radaru, šta će biti sa Matićem?!

Kako prenose britanski mediji, trener Mančester junajteda okrenuo se novom veznom fudbaleru.

Žoze Murinjo pokušava da vrati Mančester junajteda na staze stare slave, a za to će mu definitivno biti potrebno nekoliko kvalitetnih pojačanja.

Za sada je angažovao samo štopera Benfike Viktora Lindelofa, pa se sada okreće dovođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačanja u veznom redu i napadu.

Što se tiče samog "srca" srednje linije, nekoliko igrača dovodilo se u vezu sa prelaskom na "Old Traford".

Prvo je to bio Erik Dijer iz Totenhema, pa Brazilac Fabinjo iz redova Monaka, a onda se pojavila priča da bi Murinjo ponovo mogao da sarađuje sa Nemanjom Matićem.

Ipak, izgleda da je čitava priča dobila novi obrt, kako je prema pisanjima engleskih medija za oko Murinju zapao mladi vezista Borusije iz Dortmunda.

U pitanju je naravno talentovani Julijan Vajgl, koji je eksplodirao u redovima "Milionera" u prethodne dve sezone.

To ipak ne znači da su "Đavoli" u potpunosti digli ruke od srpskog reprezentativca, oni prate i Vajgla, koji bi klub mogao da pojača i u januarskom prelaznom roku.

On se naime oporavlja od povrede zgloba, koju je doživeo krajem minule sezone, pa je zbog toga propustio i Kup Konfederacija u Rusiji, koji su podmlađeni Nemci i bez njega uspeli da osvoje.

Videćemo kako će se stvar razvijati, u međuvremenu Junajted je izgleda pronašao rešenje i za goruće pitanje u samom špicu napada, više o tome u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.