Bomba na Old Trafordu: Mančester doveo napadača za skoro 100 miliona dolara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba na Old Trafordu: Mančester doveo napadača za skoro 100 miliona dolara (FOTO)

Đavoli našli zamenu za Zlatana Ibrahimovića.

Fudbalski klub Mančester Junajted postigao je dogovor sa Evertonom o transferu napadača tog liverpulskog kluba Romelua Lukakua na Old Traford. Izvor agencije Asošiejted pres naveo je da će Mančester platiti 75 miliona funti (97 miliona dolara) za belgijskog napadača.

Matiću propada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transfer u Mančester: Zbog ovog igrača Murinjo se odriče Srbina (FOTO)

Lukaku će morati da se dogovori sa upravom Junajteda o ličnim uslovima, ali i da obavi lekarske preglede, kako bi prešao na Old Traford i ponovo sarađivao sa trenerom Žozeom Morinjom.

Manchester United and Everton agree £75m fee for Romelu Lukaku. Full story: https://t.co/LaKAOXSHex pic.twitter.com/0hlpOJMvIw

— Sky Football ⚽️ (@SkyFootball) July 6, 2017

Lukaku i Morinjo su sarađivali u Čelziju, a napadač je 2014. godine prodat Evertonu pošto nije uspeo da se izbori za mesto u timu.

Mančester Junajted mora da kupi napadača pošto nije produžio ugovor sa povređenim Zlatanom Ibrahimovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vezista Borusije na Murinjovom radaru, šta će biti sa Matićem?!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017

Kako prenose britanski mediji, trener Mančester junajteda okrenuo se novom veznom fudbaleru...Žoze Murinjo pokušava da vrati Mančester junajteda na staze stare slave, a za to će mu definitivno biti potrebno nekoliko kvalitetnih pojačanja...Za sada je angažovao samo štopera Benfike Viktora Lindelofa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.