Navas: Neka dođe De Hea

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navas: Neka dođe De Hea

Golman Real Madrida Kejlor Navas kaže da se oseća opušteno uprkos činjenici da se u medijima spekuliše o dolasku Davida de Hee iz Mančester Junajteda u Madrid.

"Opušten sam kada je u pitanju dolazak De Hee. Uvek ću morati da se nadmećem za mesto u timu, s kim god", kaže Navas.

Sjajni Kostarikanac, koji je nastupima na Mundijalu u Brazilu pokazao da je jedan od najboljih golmana sveta, presedeo je veći deo prošle sezone na klupi kao zamena Ikeru Kasiljasu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za koga se pojavila informacija da će od petka biti novi igrač Porta.

"On je odličan golman, sjajan golman. Pokazao se veoma dobro u Mančester Junajtedu i zaslužuje poštovanje, kao i svi mi. Naravno da ću braniti svoj 'teren', boriću se svim svojim kvalitetima kako bih postao prvi izbor trenera. To je ono što želim već dugo, dugo vremena. Nastaviću da se borim dok ne ostvarim svoje snove", dodao je Navas.

Međutim, sva je prilika da se Kostarikanac neće naći u spomenutoj situaciji, jer je španski čuvar mreže rekao da se vraća iz Madrida pravo u trening centar Mančester Junajteda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.