Nakon neuspeha u Nemačkoj, Junajted poslao ponudu u Francusku!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon neuspeha u Nemačkoj, Junajted poslao ponudu u Francusku!

"Đavoli" rešeni da dovedu novog napadača, na preporuku legende kluba.

Preneli smo juče, Mančester junajted je poslao ponudu u Nemačku za Julijana Brandta, ali su zakasnili, kako se nemački internacionalac već dogovorio sa Borusijom Dortmund.

Ubrzo je i ozvaničeno da je Brandt za 25 miliona evra pojačao "Milionere", pa su se u Mančester nakon nesupeha u Leverkuzenu okrenuli ka Francuskoj.

Naime, prema pisanju tamošnjih medija, uprava "Đavola" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poslala ponudu u Lion za usluge napadača Muse Dembelea.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je minulog leta stigao u Lion iz Seltika za 22 miliona evra, postigao je 23 pogotka na 33 nastupa.

Klubovi iz Premijer lige ga odavno prate, još dok je igrao za Fulam bio je na radaru brojnih timova iz elitnog engleskog ranga, a sada je Junajted spreman da mu ukaže šansu.

Navodno su poslali ponudu tešku 40 miliona evra na adresu Olimpik Liona, a poznato je da je za bivšeg napadača Fulama i Seltika zainteresovan i PSŽ.

Junajted prati Dembelea već neko vreme, a klubu sa "Old Traforda" ga je preporučio legendarni Erik Kantona, bivši as "Đavola".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted spreman za odlazak Lukakua

Izvor: RTS, 25.Maj.2019, 09:51

Engleski fudbalski klub Mančester junajted ponudio je 40 miliona evra Lionu za transfer mladog napadača Muse Dembelea, javljaju britanski mediji. . Nakon što se neko vreme spekulisalo, Junajted je uputio prvu zvaničnu ponudu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.