Morinjo se nije pojavio na treningu Junajteda

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo se nije pojavio na treningu Junajteda

Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo nalazi se pod velikim pritiskom u "crvenim đavolima" zbog lošeg starta u sezoni. Kako prenose britanski mediji, Portugalac se nije pojavio na treningu Junajteda, a spekuliše se da bi meč sa Barnlijem u narednom kolu mogao odrediti njegovu sudbinu u Mančesteru.
Klub sa Old Traforda je zabeležio jedan od najgorih početaka sezone, a poraz od Totenhema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (3:0) na svom terenu pojačao je pritisak na Portugalca.

Prema navodima britanskih medija, Morinjo se nije pojavio na treningu Junajteda i njegova budućnost u klubu se dovodi u pitanje.
Navijači ali i uprava kluba su uprkos ubedljivom porazu od Totenhema pružili podršku portugalskom stručnjaku, ali navodi se da će meč protiv Barnlija u gostima biti presudan za dalji nastavak saradnje. 
Morinjo ima ugovor sa Junajtedom do 2020. godine, pa bi u slučaju raskida saradnje dobio obeštećenje. 
Ukoliko bi došlo do razlaza, prvi izbor za naslednika bio bi Zinedin Zidan, koji je ovog leta napustio Real Madrid posle trećeg trofeja Lige šampiona u nizu.
Fudbaleri Mančester junajteda gostuju kod Barnlija u nedelju od 17 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.