Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester prodao još jednog rezervistu za veliki novac

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo počeo je da čisti igrački kadar od Van Galovih “pojačanja”.

Za Morganom Šniderlinom, koji je nedavno prodat Evertonu, ka izlaznim vratima “Old Traforda” krenuo je i momak koji mu je dugo pravio društvo na klupi za rezervne igrače – Memfis Depaj.

Holanđanin bi uskoro trebalo da se preseli u Francusku, u redove Liona, pošto su dva kluba dogovrila uslove pod kojima će reprezentativac “lala” preći >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na “Žerlan”.

Junajtedu će od prodaje Depaja pripasti 18,5 miliona evra, a ta suma bi mogla da se poveća i na 22 ukoliko Lion sa Depajem izbori plasman u Ligu šampiona do kraja sezone.

Holanđanin je u Mančester stigao 2015. godine na insistiranje tadašnjeg menadžera i zemljaka Luja Van Gala.

Za klub je odigrao 53 utakmice i postigao sedam golova.

Od dolaska Mruinja, ipak, izgubio je mjesto u timu i odlazak je bio logičan epilog.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.