Mančester Junajted povećao prihod na 193 miliona dolara

Izvor: Politika, 15.Maj.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Junajted povećao prihod na 193 miliona dolara

MANČESTER – Mančester junajted je uprkos lošoj sezoni u Premijer ligi povećao prihod u odnosu na prošlo tromesečje za 26 odsto, na 193 miliona dolara.

„Rekordni prihod će omogućiti klubu da se igrački ojača”, saopštio je priemijerligaški klub.

Junajted je sa mesta prošlogodišnjeg šampiona spao na sedmo mesto ove sezone u Premijer ligi, zbog čega je otpušten menadžer Dejvid Mojes, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << posle svega deset meseci na kormilu kluba.

Kako se navodi u saopštenju kluba, Junajted je stvorio impresivan prihod zahvaljujući plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, kao i zbog dodatnih sponzorskih ugovora.

Očekuje se da sadašnji selektor Holandije Luj Van Gal, čiji ugovor na tom mestu ističe posle prvenstva sveta u Brazilu, bude uskoro izabran za menadžera Junajteda.

Tanjug

objavljeno: 15.05.2014.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.