MANČESTERSKI DERBI U FINALU FA KUPA: Junajted posle boljeg izvođenja penala do borbe za trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 21:10

MANČESTERSKI DERBI U FINALU FA KUPA: Junajted posle boljeg izvođenja penala do borbe za trofej

Galebovi nisu imali sreće.

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u finale FA kupa, pošto su u Londonu u polufinalu posle boljeg izvođenja penala pobedili Brajton rezultatom 7:6.

Meč je posle 90 minuta završen bez golova, a pošto nije bilo pogodaka ni posle dodatnih 30 minuta, pristupilo se izvođenju penala.

Brajton je propustio priliku da se prvi put nakon 1983. godine plasira u finale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FA kupa, a tragičar je bio Soli Marč, koji je sedmoj seriji šutirao preko gola.

Mančester junajted će u finalu FA kupa trećeg juna na Vembliju igrati protiv gradskog rivala Mančester sitija.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester nakon penala u finalu FA kupa

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2023

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se večeras u finale FA kupa, pošto su u Londonu u polufinalu poslije boljeg izvođenja penala pobijedili Brajton rezultatom 7:6.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.