MADONA OTKRILA DA JE TEŠKO BOLESNA: Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONA OTKRILA DA JE TEŠKO BOLESNA: "Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali..."

Nadamo se da će se brzo oporaviti

Madona, popularna pop diva otkrila je da je zbog iscrpljenosti i boli morala je otkazati nekoliko nastupa iako, kako kažu njeni fanovi, to nimalo nije karakteristično za nju.

Njeni nastupi i koncertne ture koje ima po celom svetu uvek su bili energični i uglavnom se činilo kako kraljica popa nikad neće posustati.

Naime, kraljica plesa i muzike sada je progovorila o problemima sa kojima se suočavala, i to putem svog Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naloga.

– Oprostite mi za ovaj neočekivani razvoj događaja. Imati koncert svako veče za mene je velika radost, ali je bol koju osećam postala prevelika – poručila je Madona i dodala:

A post shared by Madonna (@madonna) on Nov 16, 2019 at 12:26pm PST

– Teško mi je da priznam da sam samo od krvi i mesa, ali koliko god mi to poricali, tako je. Moram da odmara naredna tri dana kako bi mi se oporavilo koleno – napisala je jednom prilikom i dodala da nikad neće odustati iako boluje od teške bolesti.

– Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali moram da skinem štikle i najlonke na nekoliko dana.

Tako je upravo ovim povodom, nedavno sa fanovima na Instagramu podelila video na kome se vidi kako izgledaju tretmani oporavka nakon njenih nastupa a potpuno šok je nastao kada su njeni pratioci shvatili da iz šoljice za kafu ispija žućkastu tečnost – urin.

Pogledajte:

A post shared by Madonna (@madonna) on Nov 17, 2019 at 3:07pm PST
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.